Welkom

Sounds4You (voorheen Happy Sound) is opgericht in 1994. Het popkoor, onder leiding van Jan Kruimink, is gevestigd in Oosterhesselen en bestaat uit 40 vrouwen uit heel Drenthe. In april 2017 is er een doorstart gemaakt onder de nieuwe naam: Sounds4You. 

 

We zingen meerstemmige popmuziek, zowel in het Nederlands als in het Engels maar af en toe ook in het  Drents en Duits. We worden standaard begeleid door onze pianist, maar krijgen ook regelmatig versterking van andere muzikanten, zoals: een percussionist, gitarist of saxofonist. Sounds4You onderscheidt zich van andere popkoren door haar unieke klankkleur. Eén van onze kwaliteiten is het zingen van a capella nummers. We hebben hiervoor in 2009, tijdens het BALK Topfestival in Apeldoorn, de prijs: 'best uitgevoerde a capella nummer' gewonnen. Naast optredens in de regio doen we ook regelmatig mee aan andere korenfestivals.

 

Elke dinsdagavond repeteren wij in de Hesselerhof in Oosterhesselen. 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een keer een repetitie bijwonen? Neem dan gerust contact op, u bent van harte welkom!

 

Graag tot ziens!